WSI

Hier staan wij voor!

WSi techniek is sterk in integrale dienstverlening binnen de techniek. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en leveren daarbij in nauwe samenspraak de techniek die mensen nodig hebben om te wonen, te werken of te recreëren. Van service & onderhoud, verduurzaming van bestaand vastgoed, het creëren van gezonde leef- en werkomgevingen, wij hebben de kennis van de techniek in huis om u terzijde te staan.Als technisch dienstverlener voor alle disciplines binnen de techniek, beschikken wij over twee gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: 

WSi Techniek Beheer & Onderhoud bv
De technisch specialist voor de particulier, klantenservice, planmatig onderhoud en kleinere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten. Wij zijn een betrouwbare en betrokken dienstverlener, werkend vanuit de vestigingen in Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo. Wij doen dit elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkings-verbanden, want de toekomst maken wij samen.

WSi Techniek Projecten bv
De technisch specialist voor de grotere en complexere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten binnen de industrie en utiliteit. 

WSI
WSI

Batterij 3

7141 JL Groenlo

E: info@wsi-techniek.nl

T: 0544 375989