Auto Huitink b.v.

Bosch Car Service


pand Auto Huitink

Ondersteuning van Bosch

Het netwerk van Bosch Car Service garages in Nederland wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de garages elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

Fabrieksgarantie blijft geldig

Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service garage nieuwe en gebruikte auto’s levert en ook onderhoudt en repareert.

Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Bovendien zal een Bosch Car Service garage u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat ze niet merkgebonden is. U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto.


Batterij 18
7141 JL Groenlo
Tel.: Tel. 0544-46 43 04
Fax.: Fax 0544-46 58 04
Email: info@autohuitink.nl
K.v.K.: 09105045

Nieuwsbrief februari 2021

...

>> Lees meer

Nieuwsbrief december 2020

...

>> Lees meer